Coaching bij PTSS

      Reacties uitgeschakeld voor Coaching bij PTSS

Een posttraumatische stressstoornis (kortweg PTSS) kan je leven enorm beïnvloeden en onwenselijk effect hebben op jezelf en je omgeving, zonder dat je hier grip op hebt. Dat maakt het zo lastig en kan zelfs leiden tot een ondragelijk leven. Dat lijden is niet veel langer nodig als ik je mag coachen bij het verwerken van je PTSS. Die verwerking kan zelfs plaats vinden zonder dat je alles moet benoemen, daar hoef je dus niet bang voor te zijn. Ik help je bij het herkaderen van alles wat de stressstoornis teweeg brengt, daarmee word je definitief verlost van het opgelopen trauma. Je hoeft je bij mij nergens voor te schamen!

De huidige (Corona) tijd heeft een enorme impact op het sociale en persoonlijk leven van veel mensen. De ervaringen binnen de zorgsector door medewerkers, patiënten en hun naasten mogen niet onderschat worden. Heb jij één (of meerdere) heftige ervaring(en) opgedaan binnen de gezondheidszorg? Schroom dan niet om dit te erkennen en ben bereid om dit met mijn professionele hulp te verwerken, zo voorkom je dat de opstapeling van stress en traumatische ervaringen jou eigen functioneren in gevaar brengt.

Zo kan het beleven van bezoek aan je dierbare op de IC als zeer heftig ervaren worden, blijf hier niet mee rondlopen en gun jezelf enkele coachmomenten voor de verwerking. Dat maakt een volgende ervaring met de IC direct ook makkelijker voor je. Wees niet bang voor langdurige coaching, dat is wat mij betreft niet nodig.

Bel direct voor een afspraak 0649873000, of mail via de contactpagina van deze website.