Mijn werkwijze

Om voor het eerst met elkaar in contact te komen mag je mij gerust bellen tot 22:00 uur. Als ik in de gelegenheid ben sta ik je direct te woord. Anders kan je een terugbel verzoek op mijn voicemail achter laten of een e-mail sturen. Ik neem uiterlijk binnen 48 uur contact met je op. Mocht het zeer dringend zijn, laat dat dan even weten in je bericht.

Tijdens ons eerste telefoongesprek zal ik je vragen waarmee je concreet geholpen wil worden. Ik zal dan een inschatting maken hoe mijn hulp aan jou er uit kan gaan zien en wat dit voor jou betekend aan tijd en kosten. Je komt bij niet voor onverwachte kosten te staan. Laat gebrek aan geld nooit een rede zijn om mijn hulp niet in te roepen.

Coaching kan plaats vinden in mijn praktijkruimte te Leiden, tijdens een wandeling of op een andere locatie waar jij zelf de voorkeur aan geeft. Afhankelijk van mijn reistijd naar een door jou gekozen locatie kan het zijn dat ik reiskosten in rekening breng. Die reiskosten komen we dan vooraf overeen.

Ik werk graag efficiƫnt en effectief en ik wil een coachtraject zo kort mogelijk laten duren. Een coachsessie duurt maximaal anderhalf uur.

Als je een afspraakmoment korter dan 24 uur tevoren niet door laat gaan, dan betaal je 50% van de sessiekosten d.m.v. een “Tikkie” die je dan van mij ontvangt.

Uiteraard ga ik zeer zorgvuldig om met de veiligheidsmaatregelen omtrent Corona en ik vertrouw er op dat jij dat ook doet.